Dr. Bob Vermeulen oefent zijn praktijk uit op verschillende locaties. Deze locaties zijn complementair. Zo wordt een hoogtechnologische borstreconstructie enkel in het ZOL te Genk uitgevoerd omdat hiervoor een gespecialiseerde anesthesist en verpleegkundig team noodzakelijk zijn. Anderzijds vereisen niet-heelkundige rimpelbehandelingen (botox, injectables) een discrete omkadering met mogelijke behandeling ’s avonds en in het weekend (Gent en Helchteren). Voor consultatie en advies kunt U uiteraard op elke locatie terecht.

Plastische Praktijk Helchteren


In de praktijk te Helchteren kunt U ’s avonds en vaak op zaterdag terecht voor advies in verband met een ingreep, planning (zowel voor ingrepen in het Mariaziekenhuis te Overpelt als in het Zol te Genk/Lanaken),kleine ingrepen onder locale verdoving en niet-heelkundige esthetische behandelingen (Botuline Toxine, fillers, PDO draadjeslift)

De ruime praktijk biedt U de mogelijkheid om U in alle rust en stijl te ontvangen en met een goed uitgerust behandellokaal kan elke behandeling onder locale verdoving in alle veiligheid worden uitgevoerd.

Behandelingen te Helchteren:

  • Botuline Toxine, Fillers
  • PDO Draadjeslift
  • Ooglidcorrectie
  • Lipofilling van het gelaat of littekens
  • Verwijderen van huidletsels
  • Advies over elke plastisch chirurgische en esthetische behandeling
  • Nazorg na een behandeling of ingreep in het Mariaziekenhuis of het ZOL.

 Er is ruime parkeermogelijkheid voor de deur. Er zjin bancontact/pinautomaat/betaalapps aanwezig in de praktijk voor betaling van behandeling of raadpleging.

U kunt een afspraak maken via de online agenda of telefonisch (011/82.66.30).


 

NIEUW!!!

Om U nog beter van dienst te zijn werkt Dr. Vermeulen samen met praktijkassistente Mevr. Silvy Boonen. U kan terecht via email: secretariaat@drvermeulen.be of tijdens de belmomenten op (0032)(0)470/06.77.64. Deze belmomenten zijn om dinsdag van 8-20 en vrijdag van 8-17h.

U kan bij mevr. Boonen terecht voor volgende zaken, zowel met betrekking tot behandelingen in het ZOL, Mariaziekenhuis en de praktijk te Helchteren:

- Informatie over gemaakte afspraak en toekomstige behandeling (in overleg met Dr. Vermeulen)
- Planning van uw afspraak/behandeling
- Vragen over facturatie/verslagen/attesten
- Elk mogelijk probleem dat u tegenkomt voor of na een behandeling of boeken van een afspraak.


 

Voorstelling Plastische Praktijk Helchteren

 

 

Plastische Praktijk Helchteren

www.plastischechirurgiehelchteren.be

Kazernelaan 6, 3530 Helchteren
T.      011/82 66 30, 0470/06 77 64
F.      /
E.      secretariaat@drvermeulen.be