Dr. Bob Vermeulen oefent zijn praktijk uit op verschillende locaties. Deze locaties zijn complementair. Zo wordt een hoogtechnologische borstreconstructie enkel in het ZOL te Genk uitgevoerd omdat hiervoor een gespecialiseerde anesthesist en verpleegkundig team noodzakelijk zijn. Anderzijds vereisen niet-heelkundige rimpelbehandelingen (botox, injectables) een discrete omkadering met mogelijke behandeling ’s avonds en in het weekend (Gent en Helchteren). Voor consultatie en advies kunt U uiteraard op elke locatie terecht.

 

Ziekenhuis Oost-Limburg Genk

 

Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is een groot regionaal centrum waar de meest innovatieve en vooruitstrevende zorg kan worden aangeboden naast een excellente en kwaliteitsvolle basiszorg voor elke patiënt.

De afdeling Plastische Chirurgie van het ZOL bestaat uit Dr. Bert van den hof, Dr. Nicolas Verhelle en Dr. Bob Vermeulen. Via een nauwe samenwerking bieden zij er elke plastisch chirurgische zorg, met focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke zorg.

 Dr. Vermeulen legt zich in het ZOL voornamelijk toe op esthetische en reconstructieve borstchirurgie, gelaatschirurgie en body contouring.

Wekelijks woont hij het multidisciplinaire overleg van het Borstcentrum bij, maakt deel uit van het multidisciplinaire team van huidtumoren en wordt tweemaandelijks een informatiesessie in verband met borstreconstructies georganiseerd.

POSTER_infoavond_borstreconstructie_2016 

 

 

 

 

 

Ziekenhuis Oost-Limburg

www.zol.be/plastische-heelkunde

Schiepse Bos 6 , 3600 Genk
T.      089 32 61 91
F.      089/32 79 75
E.      nadine.panis@zol.be