Dr. Bob Vermeulen oefent zijn praktijk uit op verschillende locaties. Deze locaties zijn complementair. Zo wordt een hoogtechnologische borstreconstructie enkel in het ZOL te Genk en het Mariaziekenhuis te Overpelt uitgevoerd omdat hiervoor een gespecialiseerde anesthesist en verpleegkundig team noodzakelijk zijn. Anderzijds vereisen niet-heelkundige rimpelbehandelingen (botox, injectables) een discrete omkadering met mogelijke behandeling ’s avonds en in het weekend (Gent en Helchteren). Voor consultatie en advies kunt U uiteraard op elke locatie terecht.

Mariaziekenhuis Overpelt

 

Sedert september 2015 consulteert en opereert Dr. Bob Vermeulen in het Mariaziekenhuis. Alle chirurgische behandelingen worden hier aangeboden. Er is nauwe samenwerking met Dr. Verbeke en Dr. Schops van het borstcentrum voor de borstreconstructieve ingrepen. Dr. Vermeulen woont op regelmatige basis het Multidisciplinair overleg van de borstpathologie bij.

 Consultaties in Overpelt vinden tweewekelijks plaats op vrijdag. U kunt hier terecht voor advies en nazorg. Voor niet-chirurgische behandelingen verwijzen we U door naar de praktijk te Helchteren.

De consultaties vinden plaats in de A-blok, gelijkvloers,  bij de consultaties gynecologie. 

De consultaties kunnen worden geboekt via de online agenda, telefonisch (011/82.66.30) of aan de balie van het secretariaat gynaecologie.

De consultatie wordt afgerekend via ziekenhuisfactuur. U betaalt niet ter plaatse. 

 


 

NIEUW!!!

Om U nog beter van dienst te zijn werkt Dr. Vermeulen samen met praktijkassistente Mevr. Silvy Boonen. U kan terecht via email: secretariaat@drvermeulen.be of tijdens de belmomenten op (0032)(0)470/06.77.64. Deze belmomenten zijn om maandagvoormiddag tussen 10u en 12u en op donderdagavond tussen 18 en 22u.

U kan bij mevr. Boonen terecht voor volgende zaken, zowel met betrekking tot behandelingen in het ZOL, Mariaziekenhuis en de praktijk te Helchteren:

- Informatie over gemaakte afspraak en toekomstige behandeling (in overleg met Dr. Vermeulen)
- Planning van uw afspraak/behandeling
- Vragen over facturatie/verslagen/attesten
- Elk mogelijk probleem dat u tegenkomt voor of na een behandeling of boeken van een afspraak.