Herstart na COVID

Update herstart medische activiteiten vanaf mei 2020

Beste patiënt,
Ik hoop dat je samen met je naasten deze vreemde periode vol onzekerheid  en gezond bent doorgekomen.
We zijn weggerukt uit onze dagelijkse routine. Velen onder ons hebben hard gewerkt om de ziekte te bestrijden, de voedsel- of logistieke keten te garanderen, thuisonderwijs te geven,... We hebben elk een uniek verhaal. 

Hoewel de pandemie nog niet is bestreden, starten we heel graag onze zorg terug op. 
U kan opnieuw een afspraak maken en ik ga met mijn team een veilige heropstart doen, volledig binnen de protocols, aanbevelingen en voorschriften van de overheid. 

 

- Is uw behandeling uitgesteld tijdens de afgelopen periode? Dan krijgt deze voorrang. U werd normaal al gecontacteerd.

- We plannen de behandelingen ruimer in. Komt op tijd naar de praktijk (ook niet te vroeg). Er is geen begeleider toegestaan. 

- Voor de mensen die naar een consultatie komen: Bent u ziek of twijfelt u, gelieve dan uw afspraak te annuleren of te verplaatsen en ga naar de huisarts. Doe hetzelfde als iemand in uw omgeving, waar u de afgelopen 14 dagen mee in contact bent geweest, ziek is of is geweest.

- We vragen u uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen, dit is mogelijk in de wachtzaal. Ik doe dit eveneens bij iedere afspraak. Ik probeer stipt te werken om de wachttijd te beperken, u hoeft niet lang op voorhand te komen voor uw afspraak. Tussen elke afspraak zullen het bureau-blad, onderzoekstafel en de relevante materialen ontsmet worden.

- Neem uw mondmasker mee naar de consultatie. Gezien de beperkte voorraden zij deze ook voor ons moeilijk te verkrijgen. We voorzien ze uiteraard wel indien nodig. 

- De teleconsultaties blijven beschikbaar. Dit is een handige tool voor informatie te vragen, vragen over een behandeling of opvolging.

Boek uw videoconsultatie met Dr. Vermeulen

Online agenda


 

Hebt u een dringend probleem?

Geen nood, er is steeds een plastisch chirurg van wacht. 

Contactgegevens:

Via het algemeen nummer in het ZOL: 089/32.50.50
Tijdens de kantooruren belt u naar het secretariaat algemene chirurgie : 089/32.61.92

Voor problemen betreffende uw behandeling in het ziekenhuis: secretariaat.plastische@zol.be

Zorg goed voor jezelf. Samen krijgen we dit virus klein.